> agenda

Agenda

 
12 september 2019, 16:00 uur

Bijbeltafel

Doopsgezinde Kerk Westwal 41 Goes

Tijdens een gezellige maaltijd hebben we met elkaar een planning gemaakt voor een nieuwe serie Bijbeltafel-avonden. Als data geprikt: 12 september, 10 oktober (uitgesteld tot 24 oktober),  14 november en 12 december van 16.00 – 18.00 uur. We komen bij elkaar in de Doopsgezinde kerk aan de Westwal. Ds. Leuny de Kam zal de middagen begeleiden.

De keuze viel op een bijbels onderwerp, namelijk het laatste Bijbelboek Openbaring. Ruud Bartlema heeft daar een zeer lezenswaardig boekje over geschreven ‘Het binnenste buiten’. Daarbij wordt het boek Openbaring gezien als verzetsliteratuur. Het boek van Bartlema is niet meer nieuw verkrijgbaar (wel tweedehands), daarom werken we met gescand materiaal.

Dit is weer een geheel nieuwe serie, daarom is iedereen van harte uitgenodigd die hier interesse voor heeft! Het is dus geen vaste groep met steeds dezelfde mensen. Het materiaal voor de eerste bijeenkomst wordt begin september rondgestuurd. Wil je meedoen en heb je afgelopen jaar niet deelgenomen, stuur dan een mailtje naar leunydekam@zeelandnet.nl Maar je kunt natuurlijk ook meedoen wanneer je geen mail hebt! Kun je niet alle vier keer komen, dan is dat ook geen bezwaar. Een bijdrage voor de onkosten wordt op prijs gesteld.


Terug
 
Meer informatie
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2020 Doopsgezind.nl